Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A győri BL-győztesekkel zúgott a Nélküled Dunaszerdahelyen

A győri BL-győztesekkel zúgott a Nélküled Dunaszerdahelyen

Sport & Szabadidő

A győri BL-győztesekkel zúgott a Nélküled Dunaszerdahelyen

Sport & Szabadidő

Promotions 16:19
A Győri Audi ETO a kézilabda női Bajnokok Ligájában 4/4-gyel, makulátlan mérleggel jutott tovább csoportjából a középdöntőbe. Hétfő este a német Thüringer elleni 31-28-as győzelem ugyan nehezebben jött össze, a vendégek a második félidő derekán is tartották magukat, de a végén kijött a tudásbeli különbség, győzött a címvédő.

A győri hölgyek egy felvidéki túrával hangoltak a hétvégén. Az ETO túrát szervezett Dunaszerdahelyre, ahol szombat este a Nitrával játszottak a hazaiak, természetesen telt ház előtt. A meccs előtt a győri kézis lányok bevonultak a kezdőkörbe, ahol óriási óvációval köszöntették őket a dunaszerdahelyi drukkerek.
Már többször láttam videókat, hogy micsoda hangulat van itt a meccsek előtt. És most mi is énekeltük a Nélküledet
– nyilatkozta az M4Sportnak Tomori Zsuzsa, aki súlyos sérülését követően nemsokára újra játszhat az ETO-ban. Az Ismerős Arcok Nélküled című száma egy ideje a DAC himnusza, minden meccs előtt felharsan a stadionban, egyedi élményt nyújtva a meccsre kilátogatóknak.
Beleborzong az ember, hogy mekkora fanatizmus van itt. Nagyon-nagyon jó dolog, hogy egy ilyen városban ilyen szurkolótábor van. A külföldi csapattársak is érezték, hogy van ebben egy kis plusz dolog. Elmeséltük nekik ennek a történelmi részét, és mondtuk, hogy ez egy nagyon szép gesztus, és hogy ide nagyon különleges magyarként kijönni. Olyan, mint ha haza mennél.
Görbicz Anitáék kiszurkolták a győzelmet, Vida Krisztofer góljával 1-0-ra győzött a DAC, mely ezzel hat ponttal lemaradva a Slovan mögött második a bajnokságban.

(Gaba)

Borítókép: Forrás: Facebook/Győri Audi ETO KC

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria