Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Ezt soha nem fogom elfelejteni Dárdai Pálnak”

„Ezt soha nem fogom elfelejteni Dárdai Pálnak”

Sport & Szabadidő

„Ezt soha nem fogom elfelejteni Dárdai Pálnak”

Sport & Szabadidő

Promotions 19:41
Soha nem fogom elfelejteni Dárdai Pálnak, hogy bokros teendői mellett alig néhány nap leforgása alatt gondosan előkészítette a berlini orvosi vizsgálataimat, még inkább azt, hogy a Bundesliga elismert szakemberivel hozott össze. Az már az első itteni napomon kiderült, hogy a bajok enyhébb csigolyaelmozdulásra és idegbecsípődésre vezethetőek vissza. Volt MR- és dinamikus röntgenvizsgálatom is, utóbbi közben folyamatosan előre és hátra kellett hajolgatnom
– nyilatkozta az SzPress Hírszolgálatnak Kasza Róbert, aki hozzátette, Berlinben Dárdai Pál felesége, Mónika kalauzolta, a német orvosokkal pedig angol nyelvtudásának köszönhetően tudott kommunikálni.

Az öttusázót megvizsgálta dr. Thomas Sennewald, az oszteopátia egyik legismertebb németországi szakembere is. Az orvosi terminológia szerint ez a derék-, hát- és csigolyapanaszok egyik alternatív diagnosztikai és kezelési válfaja, amit hétköznapi nyelven csontkovácsolásnak is szoktak nevezni.
Lehet, hogy nem vagyok túl szakszerű, de 70 százalékkal máris jobban érzem magamat, mint két nappal ezelőtt. Csütörtökön terheléses vizsgálatok következnek, az viszont csak pénteken dől el, hogy indulhatok-e haza, vagy a jövő héten is maradnom kell
– fogalmazott Kasza Róbert, aki szerda este kilátogatott a
12 éves Dárdai Bence meccsére.

A 32 éves Kasza Róbert váltóban és csapatban többszörös világ és Európa-bajnok, viszont rengeteg sérülése volt már pályafutása során. A részleges izomszakadástól a bokaszalag és térdsérülésen át a kulcscsonttörésig mindenen túl van már.

(Gaba)

Borítókép: Forrás: wikimedia.org

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria