promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
McGregor megmutatta monokliját, és üzent Nurmagomedovnak
Borítókép:  Instagram
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Portálunk is beszámolt arról, hogy botrányos körülmények között ért véget az ír Conor McGregor és az orosz Khabib Nurmagomedov meccse a 229. UFC-gálán Las Vegasban.

Az ír bunyós tavasz óta szította a tüzet, amit az UFC vezetése látványosan megtűrt, majd a találkozót megelőző hivatalos mérlegelésen majdnem egymásnak estek a felek. Az összecsapás végül is egyoldalú küzdelmet hozott: McGregor nem tudott mit kezdeni az orosz földharcos taktikájával, a negyedik menetben feladta a mérkőzést, és ekkor világbajnoknak volt tekinthető Nurmagomedov.

A keleti medve azonban nem hagyta annyiban dolgot, és kiugrott a ketrecből, majd a McGregor-stáb tagjai közé vetette magát, és ütött, akit ért. Nurmagomedov csapata pedig az éppen feltápászkodó McGregornak esett neki. Hosszú percek teltek el, mire lecsillapodtak a kedélyek – sajtóértesülések szerint három embert le is tartóztattak. A hivatalos díjátadó ceremóniát nem is tartották meg.

Bár a találkozót követően Nurmagomedovnak még Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke is gratulált, az UFC első embere, Dana White arról beszélt, hogy szerinte gusztustalan, ami történt, és utalt rá, hogy az orosztól elvehetik a vb-címet.

Pár órával ezelőtt Conor McGregor egy képet osztott meg magáról az Instagramon, amin tökéletesen látható a bal szeme alatt a monokli. A fotó mellé írt szövegében üzent Khabib Nurmagomedovnak:
Elvesztettük a meccset, de megnyertük a csatát. A háború folytatódik.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

We lost the match but won the battle. The war goes on.

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés,


Arról már korábban beszélt az ír, hogy mindenképpen akar egy visszavágót. Nagy kérdés, hogy mit szól ehhez az orosz, de legfőképp, hogyan vélekedik erről az UFC?

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás