Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jelentkezett még egy nő, akit Ronaldo megerőszakolhatott

Jelentkezett még egy nő, akit Ronaldo megerőszakolhatott

Sport & Szabadidő

Jelentkezett még egy nő, akit Ronaldo megerőszakolhatott

Sport & Szabadidő

Promotions 12:14
Múlt kedden írtunk azokról a vádakról, melyekkel Cristiano Ronaldót illeti Kathry Mayorga ügyvédje. A hölgy azt állítja, 2009-ben egy Las Vegas-i szállodában megerőszakolta őt a világklasszis, de a focista ügyvédei akkor 375 ezer dollárért megvásárolták a hallgatását. Most viszont minden bizonnyal bírósági ügy lesz a történtekből.

A Daily Mail hétfőn arról írt, hogy nem Mayorga lehetett Ronaldo egyetlen áldozata. Leslie Stovall, a nő ügyvédje legalábbis ezt állítja.
Kaptam egy hívást egy ismeretlen hölgytől, aki azt állítja, hogy hasonló tapasztalata volt Ronaldóval kapcsolatban
– így a jogász. Annyit tett hozzá, hogy nem kívánja megnevezni a hölgy nevét, de elküldte az adatait a Las Vegas-i rendőrségnek, mely nemrégiben újranyitotta a 2009-es nemierőszak-ügy aktáját. Vagyis az erőszak ugyanott történhetett, mint az első esetben.

Az akkor még a Manchester Unitedben, jelenleg a Juventusban játszót Ronaldo az ügy kirobbanása óta tagadja az erőszakot, s egy Instagram-videóban fake newsnak, vagyis álhírnek nevezte Mayorga állításait. Viszont a balhé a pénztárcája vastagságára is hatással lehet, ugyanis a Nike, mellyel brutális szponzorációs megállapodása van, azt nyilatkozta az ügyben, hogy alaposan meg kell fontolni a továbbiakat.

Sőt, vélhetően az ügy hatására kimaradt a portugál válogatott keretéből, amely a következő napokban két mérkőzést is játszani fog a Nemzetek Ligájában.

(Gaba)

Borítókép: Forrás: si.com