Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az olasz sztáredző odaszúrt Messinek és Ronaldónak

Az olasz sztáredző odaszúrt Messinek és Ronaldónak

Sport & Szabadidő

Az olasz sztáredző odaszúrt Messinek és Ronaldónak

Sport & Szabadidő

Promotions 13:03
Mint ismert, szeptember 24-én rendezték meg a FIFA-gálát, amelyen a legjobbakat díjazták. A jelentős és nagy médiafelhajtással járó eseményen sem Lionel Messi, sem Cristiano Ronaldo nem jelent meg.

Ronaldónak szokásává vált, hogyha nem ő kapja a legnagyobb presztizsű díjat, akkor valamilyen ˜– teljesen átlátszó – okkal, de kimenti magát az eseményről. Úgy látszik, hogy a példa ragadós, és Messi is elsajátította a portugál „trükkjét”.

Ezzel kapcsolatban a több neves csapatnál (Milan, Real Madrid, Juventus) és az angol válogatottnál is dolgozó Fabio Capello elmondta: a két sztár részéről tiszteletlenség volt, hogy jelenlétükkel nem tisztelték meg a rendezvényt.
Amikor az Oscar-díjátadó tartják, akkor az összes jelölt elmegy a helyszínre. Lehet, hogy túl gyakran nyertek díjakat az elmúlt években, ezért nem szeretnek veszíteni. Kegyesnek kell lenned, ha nyersz, ha veszítesz
– fogalmazott a tréner a Football Italia szerint.

Eközben az is kiderült, hogy hogyan szavazott a két világsztár (országonként a válogatott szövetségi kapitányának, valamint a nemzeti csapat kapitányának van 1-1 szavazata). Érdekesség, hogy Messi most tette életében először a dobogó valamelyik fokára Ronaldót.
42495033 10160859727485082 4133340366617182208 n

(HZS)