promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vacsora és fifázás a drukkerekkel: ilyen világbajnokot még nem láttál!
Borítókép:  Forrás: scoopnest.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Kanté is nagyon közkedvelt játékos. Ritka mikor egy ennyire a háttérben maradó játékos ilyen népszerű lesz. Mindig mosolyog, mindig jól van, nyugodt. Imádják őt a csapattársai, egy igazi napsugár
– Didier Deschamps, a franciák szövetségi kapitánya fogalmazott így a vb-győzelem után a Le Parisiennek adott interjújában, melynek rezüméjét a Promotions-ön olvashatták először a magyar olvasók.

N'Golo Kanté valóban csillogó személyiség, s amilyen hangos sikerek aktív résztvevője a futballpályán, olyan csendes azon kívül. Válogatottbeli csapattársa, Olivier Giroud osztotta meg róla azt a történetet, hogy valósággal a kezébe kellett nyomni a vb-trófeát a döntő utáni ünneplés közepette, mert Kanté magától nem merte volna elfogadni.

Az Arsenal felett aratott 3-2-es Chelsea-sikerrel végződő meccs után Sharky, a népszerű Youtube-sztár futott össze vele az utcán, s mivel a srác Arsenal-rajongó, barátságosan kérdőre vonta a mélynövésű középpályást, miért kellett móresre tanítani az Ágyúsokat. Kanténak nem jutott jobb eszébe, s csak annyit mondott: „Bocsánat!”

Fifázz világbajnokkal!

Szóval ilyen ember N'Golo Kanté, aki a Daily Mail cikke szerint hétvégén újabb bűbájos sztorival javította a róla alkotott pozitív képet.

A Chelsea nagyobb megerőltetés nélkül 4-1-re verte a Cardiff Cityt, a lefújás után pedig Kanté rohant is volna az Eurostar szerelvényhez, amely Londonból szülővárosába, Párizsba repítette volna. Azonban lekéste a vonatot. A szombati imát viszont soha nem kési le, így betért egy közeli mecsetbe, ugyanis Kanté iszlám vallású. A mecsetben több Chelsea-drukker is kiszúrta, s kapva az alkalmon, azonnal elhívták egy kis curry evésre. Tízből tíz celeb élből elutasítana egy ilyen utcáról jövő felkérést, Kanté azonban elfogadta a meghívást, s megvacsorázott a drukkerekkel – a srácok lakásán!



Az este ezzel még nem ért véget, a társaság nekilátott FIFA-zni (videójáték) a francia világbajnokkal – persze, jól ki is kaptak tőle.



Végül úgy döntöttek, hogy megnézik a BBC-n a Match of the Day című adást, melyet természetesen Kanté is szívesen megtekintett velük.

Bármilyen más világklasszis esetében ez az egész sztori rossz vicc volna, N'Golo Kanté a kivétel. Most már lassan kitalálni is nehéz olyan helyzetet, melyben a francia kellemetlenül érezné magát. Úgy tűnik, őt az élteti, ha a természetes foci közegben mártózhat, nem pedig garnélás-pezsgős partikon andalog.

Csak így tovább, N'Golo!

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás