promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Szánalmas volt” – tragikomikus jelenetet láthattak a nézők a mérkőzésen
Borítókép:  Forrás: sportsjoe.ie
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az AP hírügynökség elképesztő jelenetsorról számolt be a szombati Vasco de Gama–Flamengo mérkőzésről. A brazil első osztály Rio de Janeiró-i rangadóján 1-1-es döntetlen született több mint 54 ezer drukker szeme láttára, de sem a számunkra impozáns nézőszám, sem a végeredmény nem került be oly sebesen a világsajtóba, mint a második félidő egyik eseménye, melynek főszereplője egy pórul járt mentőautó volt.

Egy ütközést követően megsérült a Vasco középpályása, Bruno Silva. A játékos olyan súlyos állapotba került, hogy mentőt kellett hívni, ez pedig Brazíliában úgy működik, hogy a mentőkocsi behajt a gyepre, ahol hordágyra teszik a sérült futballistát, és berakják az autóba. Ez Bruno Silva esetében is így zajlott, azonban volt egy bökkenő. A kórházba indulás előtt kiderült, lefulladt a mentőautó.
Ilyet még életemben nem láttam, roppant szánalmas volt az egész. Azt hittem, a sofőr viccel, amikor kiderült, hogy gond van. A segítségünket kérte, így belöktük, s miután életre kelt a motor, sikerült elhajtania
– emlékezett vissza a tragikomikus jelenetre Rever, a Flamengo hátvédje a Sporttv-nek. A nagy röhögés közepette is fair play-díjat érdemel, hogy a kocsinak a Vasco és a Flamengo labdarúgói közösen feszültek neki. 



Mivel addigra már az összes cserelehetőségét kihasználta a Vasco, tíz emberre fogyatkozott a csapat, így kellett befejezniük a mérkőzést. Ugyanannyival, mint a Flamengo, melyből a második félidő elején leküldték Diegót. A Vasco hátulról, a Flamengo elölről a negyedik a bajnokságban.

Akinek a fenti jelenet újdonságnak számít futballpályán, annak ajánljuk figyelmébe ezt a videót:


(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás