promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érte rajong Chicago: a magyar csatár alaposan megünnepelte a gyermekáldást
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Múlt hét kedden igazi örömhír érte a magyar futball válogatott támadóját, Nikolics Nemanját: kislánya és kisfia egy ultrahang-vizsgálatról készített fotót mutat a futballista Twitter-oldalán, érkezik tehát a legifjabb Nikolics. Ezúton is gratulálunk.

A vajdasági származású csatár a pályán alaposan megünnepelte a dolgot. Az Orlando City elleni vasárnapi összecsapáson rögtön a harmadik percben betalált, egy szélről bepasszolt labdát pofozott a hálóba közvetlen közelről. A kapussal történt ütközés nem volt fájdalommentes.



A Chicago 3-0-ra elhúzott, aztán a 70. percben megint jött Nikolics, s egy pofonegyszerű kontratámadás végén ballal helyezett a jobb alsóba.



A vége 4-0 lett a Chicago javára, ami azért nagy szó, mert a hazaiak július elseje, vagyis két és fél hónapja nem nyertek bajnokit az amerikai első osztályban (MLS): nyolc vereség mellett mindössze egyetlen döntetlenre voltak képesek.

Nikolics utoljára az amerikai kupában szerzett két gólt egy meccsen, akkor a Colombus Crew ellen villogott. A bajnokságban most 28 meccsen 14 gólja van, a kupában négyszer volt eredményes.

A mostani győzelem azért is volt különösen fontos, mert az utolsó helyről sikerült elmozdulni, így a legyőzött Orlando a sereghajtó.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás