Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elborult agy: menet közben akarta meghúzni ellenfele fékét

Elborult agy: menet közben akarta meghúzni ellenfele fékét

Sport & Szabadidő

Elborult agy: menet közben akarta meghúzni ellenfele fékét

Sport & Szabadidő

Promotions 14:50
A Moto2-es futamban induló olasz versenyző komoly eltiltásra számíthat, ugyanis Romano Fenati egész egyszerűen menet közben átnyúlt Stefano Manzi motorjához, és megpróbálta behúzni az első féket (a jelenet a cikk végén látható) – a versenybíróság őrült tette miatt azonnal kizárta a versenyről.

A jelent 1:15-től látható:


Meggondolatlan, és felelőtlen tette miatt szinte biztos, hogy hosszabb időre el fogják tiltani.

A versenyző saját Facebook-oldalát fel is függesztette, míg az Instagram-oldalának utolsó (augusztus 30-i) képéhez, ami a barátnőjéről készült, folyamatosan jönnek a vállalhatatlan, gyalázkodó kommentek.


Az Index azt írja, hogy Fenati elborulásának az volt az előzménye annyi, hogy a futamon korábban Manzi meglökte és a sóderágyba juttatta. Ennek ellenére ez a tett nem mentség az olasz viselkedésére. A futamot végül Francesco Bagnaia nyerte.

A portál hozzáteszi, hogy Fenatinak volt már hasonló tette, amikor 2015-ben bemelegítés közben kapcsolta ki Niklas Ajo motorját egy nézeteltérés után.


Óriási szerencse, hogy a Fenati mostani „mutatványa” után nem történt baj, ugyanis 2013-ban Mugellóban Niccoló Canepa szinte ugyanezt tette Davide Cappato-val, aki akkor hatalmasat bukott.

(TK)

Borítókép: motoblog.it