promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elmondjuk, hogy hol nézhetik Cristiano Ronaldo Serie A-s meccseit
Borítókép:  goal.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Serie A, vagyis az olasz labdarúgó-bajnokság közvetítési jogait eddig a Digi Sport birtokolta, de az őszi műsorstruktúrájukban már nincsenek benne a calcio meccsei.

Tavaszi iparági pletykák szerint a Spíler TV vette meg a jogokat, amit május elején hivatalosan be is jelentettek. Azonban az őszi műsoraik között nem találhatjuk meg az olasz meccseket, amik a portugál Cristiano Ronaldo Juventusba szerződésével felértékelődtek.

Olyan szóbeszédet is hallottunk, hogy ezzel az igazolással a Serie A mérkőzéseinek olasz jogtulajdonosai újra akarják tárgyalni a szerződéseket a partnerekkel, akik így eszeveszett harcba bocsátkoztak: próbálnak egymásra licitálni. Miközben a hétvégén az első fordulóval elkezdődik a bajnokság.

Ronaldo debütáló gólja a Juventusban 1.03-tól


Ezt „elégelte” meg a Szerencsejáték Zrt., aki arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy „a Tippmixprón a 2018–2019-es szezon összes olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnoki mérkőzése élőben lesz követhető”.
Regisztrációt követően most szombattól élőképes közvetítéssel, kiváló minőségben, reklám nélkül nézheti meg az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit a Tippmixprón. A nyitóforduló és a teljes bajnoki szezon összes mérkőzése – ahogy a második fordulóban a Juventus–Lazio és Napoli–Milan rangadók is – kiváló minőségben, élő videóadáson keresztül követhetőek majd a Tippmixprón
– áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Fontos megjegyezni, hogy a regisztráció ingyenes, a felhasználónak nem kell pénzt feltöltenie a számlájára, hogy nézhesse a meccseket.

A portál érdeklődésére a Szerencsejáték Zrt. még azt is hozzátette „lehet, hogy nem lesz hallható olasz nyelvű kommentár sem a mérkőzések közben, és nem kizárt, hogy csak a »futball hangja« lesz hallható.”

Az elsőosztályú olasz labdarúgó-bajnokság augusztus 18-án kezdődik, az utolsó fordulót pedig május 26-án tartják. Három hétközi fordulót is lesz: szeptember és december utolsó hetében, valamint április elején. December 26-án mind a 20 csapat pályára lép. 

Olasz Serie A
1. forduló
Augusztus 18., szombat
18.00:
Chievo–Juventus
20.30: Lazio–Napoli

Augusztus 19., vasárnao
18.00: Torino–Roma
20.30: Bologna–SPAL
20.30: Empoli–Cagliari
20.30: Milan–Genoa
20.30: Parma–Udinese
20.30: Sampdoria–Fiorentina
20.30: Sassuolo–Internazionale
Eközben Észtország fővárosában, Tallinnban rendezték meg az európai Szuperkupáért kiírt mérkőzést, amelyen a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid, valamint az Európa-liga győztese az Atlético Madrid vett részt.
A sorozat hagyományaihoz méltóan most sem fukarkodtak a gólokkal a csapatok: a rendes játékidő 2-2-re végződött, a hosszabbításban az Atlético még tudott két gólt rúgni.
A rendes játékidő góljai

Így a Ronaldo- és a Zidane-éra utáni első kupát nem tudta megnyerni a királyi gárda. Érdekesség, hogy Zinédine Zidane a Real Madrid edzőjeként egy kupadöntőt sem bukott el, az új edző, Julen Lopetegui pedig azonnal egy vesztes döntővel indított.
Az Atlético harmadik gólja

A kétgólos Diego Costa lett a meccs embere.
Az Atlético negyedik gólja

Európai Szuperkupa
Észtország, Tallinn
Real Madrid–Atlético Madrid 2-4 (1-1, 2-2)
gólszerzők: Benzema '27, Sergio Ramos '63 (11-esből), illetve Costa '1, '79, Saul '99, Koke '104
(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás