Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ismét nyert, így még mindig veretlen a Honvéd

Ismét nyert, így még mindig veretlen a Honvéd

Sport & Szabadidő

Ismét nyert, így még mindig veretlen a Honvéd

Sport & Szabadidő

Promotions - 2018.08.12. 19:21
Van egy általános tézis a labdarúgásban: nagy valószínűséggel az a csapat nyeri az adott mérkőzést, amely kevesebbet hibázik.

Nos, a Mezőkövesd–Budapest Honvéd találkozón a vendég együttes a lehető legegyszerűbben futballozott, egyúttal próbált nyomást helyezni az ellenfél labdás játékosára (főként a saját térfelének közepén), hogy egyrészt hibára késztesse, másrészt, hogy ebből adódóan gyors ellentámadásokat vezessen.

A találkozó első félidejét még könnyed mezőnyjáték, illetve egy-két helyzet jellemezte, aztán az a bizonyos hiba a második játékrész elején jött el. Az 51. percben Vadócz indította a saját térfeléről kilépő Holandert, akit nem sikerült lesre állítani, így a kapuig gyalogolt, majd megszerezte csapatának a vezető találatot.

Ahogy az lenni szokott ilyen esetben, a gólt kapó csapat próbált minél gyorsabban válaszolni. A Mezőkövesd leginkább pontrúgásokból, illetve oldalról kapu elé érkező beadásokból volt veszélyes, azonban egyenlíteni nem tudott. Végül tehát a kevesebbet hibázó csapat, azaz a Honvéd nyert, ezúttal 1-0-ra, amelynek mérlege így az OTP Bank Liga aktuális szezonjában négy mérkőzés, négy győzelem, 9-2-es gólarány.

A játéknap másik mérkőzésén a Paks 800 néző előtt fogadta az Újpestet. A végeredmény (1-1) pedig már az első félidőben kialakult, miután Diallo találatára Bertus válaszolt.

A szombati mérkőzések eredményei ide kattintva olvashatja.

(HZS)

Borítókép: Forrás: Magyar Nemzet

Legolvasottabb hírek