promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felfüggeszti pályafutását a Győri Audi ETO kézis sztárja
Borítókép:  Facebook
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Yvette Broch, a Győri Audi ETO KC holland játékosa azt mondta a sajtó képviselőinek, hogy egyelőre nem a kézilabdázásban látja a jövőjét, ezért megkereste klubjának vezetését, hogy mentsák fel a munkavégzés alól.
Az elmúlt szezon fantasztikus volt, de rettentő sokat kivett belőlem fizikálisan és mentálisan is . Nagyon nehéz volt ezt a döntést meghoznom, de úgy érzem, hogy most a szervezetem által küldött jelekre kell hallgatnom és bejelentettem dr. Bartha Csaba elnök úrnak, hogy szeretném felfüggeszteni a szerződésem. Nagyon pozitívan álltak hozzám és ehhez a helyzethez is, ezért szeretném megköszönni a támogatását
– mondta a játékos.

„Már idén májusban, az előző szezon végén láttuk Yvette-en, hogy teljesen elfogytak az energiakészletei. Közösen bíztunk benne, hogy a szinte teljes kimerültség határa után a nyári szünetben szervezete képes lesz regenerálódni, és társaival megkezdheti majd július közepén az előttünk álló szezonra a felkészülést. Yvette azonban tegnap arról tájékozatott, hogy nincs az élsportra megfelelő állapotban és kérte, hogy szüneteltessünk szerződését. A mai napon közösen megegyeztünk, így Yvette Broch szerződése a 2018/19-es szezonra vonatkozóan továbbra is él, viszont módosításra került. Bízunk benne, hogy elsősorban az idő és a megfelelő regenerációs kezelés valamint pihenés hatására a világklasszis játékos állapota ismét a régi lesz, ezért szó sincs a szerződése megszüntetéséről. Yvette Broch továbbra is a Győri Audi ETO KC játékosa, és visszavárjuk” – tette hozzá dr. Bartha Csaba elnök.

A holland játékos ideiglenes visszavonulása után az idén érkező norvég Kari Brattset-re és az ifjúsági válogatott Varga Emőkére számíthat Danyi Gábor vezetőedző. Ezzel kapcsolatban azt mondta az elnök, hogy biztosan szét fognak nézni a piacon, de mivel a riválisok már kialakították kereteiket, így nagyon nehéz helyzetben vannak a győriek.


Yvette Broch 28 éves, 2015 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO KC keretéhez. A zöld-fehér klubbal két alkalommal ülhetett fel a Bajnokok Ligája képzeletbeli trónjára, egyszer ezüstérmes lett. Három alkalommal magyar bajnoki címet ünnepelhetett, míg a Női Kézilabda Magyar Kupában kettő arany és egy ezüstéremmel gazdagította gyűjteményét.


(TK via Győri ETO KC)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás