Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Útlezárás, rongálás, nem bírnak magukkal az angol szurkolók

Útlezárás, rongálás, nem bírnak magukkal az angol szurkolók

Sport & Szabadidő

Útlezárás, rongálás, nem bírnak magukkal az angol szurkolók

Sport & Szabadidő

Promotions 15:17
Az angol futballfanatikusok, szurkolók világszerte ismertek heves érzelemkifejező képességükről, amely olykor csak kedves és mámoros dalolászásig jut, de előfordul az is, hogy heves tombolásig fajulnak az események.

Nos, miután Anglia magabiztosan, 2-0-ra legyőzte Svédországot a világbajnokság negyeddöntőjében, s 1966 után újra elődöntőbe jutott, a szigetországi focibarátok kellőképp megünnepelték a sikert. Az rendőrség jelentésében 387 incidensről számolt be, amelyet a felfokozott öröm eredményezett, ráadásul hetven embert őrizetbe is vettek – írja a Guardian.

A beszámolóból kiderül, az alkohol fogyasztással összefüggésbe hozható esetek száma igen aggasztó. Előfordult olyan, hogy a Tower hídon néhányan megrongáltak egy mentőautót, de az sem volt ritka, hogy a drukkerek túlfűtött állapotukban több utat lezártak, buszok, autók tetejére másztak fel, egyúttal kárt téve a járművekben.


A világbajnokság kezdete óta 1086 futball eseménnyel kapcsolatos incidencs történt, emellett pedig összesen 230 embert tartóztattak le.

Mi lesz, ha megnyeri a vb-t Anglia?

Ide kattintva találja a torna teljes menetrendjét, valamint a mérkőzések eredményeit!

(HZS)