promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Útlezárás, rongálás, nem bírnak magukkal az angol szurkolók
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az angol futballfanatikusok, szurkolók világszerte ismertek heves érzelemkifejező képességükről, amely olykor csak kedves és mámoros dalolászásig jut, de előfordul az is, hogy heves tombolásig fajulnak az események.

Nos, miután Anglia magabiztosan, 2-0-ra legyőzte Svédországot a világbajnokság negyeddöntőjében, s 1966 után újra elődöntőbe jutott, a szigetországi focibarátok kellőképp megünnepelték a sikert. Az rendőrség jelentésében 387 incidensről számolt be, amelyet a felfokozott öröm eredményezett, ráadásul hetven embert őrizetbe is vettek – írja a Guardian.

A beszámolóból kiderül, az alkohol fogyasztással összefüggésbe hozható esetek száma igen aggasztó. Előfordult olyan, hogy a Tower hídon néhányan megrongáltak egy mentőautót, de az sem volt ritka, hogy a drukkerek túlfűtött állapotukban több utat lezártak, buszok, autók tetejére másztak fel, egyúttal kárt téve a járművekben.


A világbajnokság kezdete óta 1086 futball eseménnyel kapcsolatos incidencs történt, emellett pedig összesen 230 embert tartóztattak le.

Mi lesz, ha megnyeri a vb-t Anglia?

Ide kattintva találja a torna teljes menetrendjét, valamint a mérkőzések eredményeit!

(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás