Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sportőrület vízben és a parton

Sportőrület vízben és a parton

Sport & Szabadidő

Sportőrület vízben és a parton

Sport & Szabadidő

Promotions 09:11
A facebookos értékeléseken sem 2016-ban, sem 2017-ben nem kapott öt csillagnál kevesebbet a Decathlon Tavi Napok. A Tiszafürednél megrendezett sportfesztivált minden egyes kommentelő dicsérte az elmúlt években, s az ő visszajelzéseik egyfajta minőségellenőrzésként szolgálnak, kellemes időtöltést ígérnek. A sportbolt idén is megszervezi a rendezényt július 1-jén vasárnap 10 órától, a tiszafüredi Morotva kerékpáros pihenőparknál, mely egy földnyelv végében helyezkedik el. Térkép itt!

A szabadidősport szövetség, és a kajak-kenu szövetség is az aktív szervezők között található, így nem véletlen, hogy a helyszínen kipróbálható sportágak jelentős része vízi. A kajak és a kenu mellett a kajakpólót is lehet tesztelni, de ha valakinek sárkányhajózni vagy az SUP-hez van kedve, arra is lesz lehetősége. Utóbbi, az úgynevezett álló szörf vagy álló kenu, ami egyre népszerűbb a fiatalok körében.

Némi kedvcsináló: 


A vízparton streetfitnesszel, gördülő eszközökkel, kerékpáros ügyességi pályával, népi és tájékozódási játékokkal várják az érdeklőket. A lézerharc és a szimulátoros horgászat mellett lesz mód láb-toll labdázni, teqballozni – ez a magyar fejlesztésű láb ping-pong, melynek Ronaldinho is a nagykövete – és snookballozni, vagyis billiárdfocizni.

Részletek az esemény Facebook-oldalán!

(gaba)

Borítókép: Forrás: masport.hu