promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Néha a szurkolók és a média is túl nagy nyomást helyez ránk”
Borítókép:  mlsz.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A magyar labdarúgó-válogatott június 6-án Bresztben, Fehéroroszország, majd június 9-én, Budapesten Ausztrália ellen lép pályára. A cél: felkészülni a Nemzetek Ligájára. A hogyant majd meglátjuk. Egyelőre az biztos, hogy eddig a szövetségi kapitány Georges Leekens mérlege kettőből semmi.

Most, hogy itt az újabb próba pár szóval felvezette a mérkőzést a kapitány.

„A márciusi eredmények miatt nem kell, hogy nyomás legyen rajtunk, bízom a játékosaimban, és abban is, hogy kemény munkával javulni fog a csapat teljesítménye” – fogalmazott Leekens az mlsz.hu szerint. Kiemelte, Fehéroroszország nemrégiben legyőzte Szlovéniát, a vb-selejtezők során pedig döntetlent játszott a franciákkal, míg az ausztrálok ott lesznek a vébén, a napokban 4-0-ra nyertek Csehországban. Utóbbi ellen azonban nem kell félni.
„Most féljünk tőlük? Nem! A játékosok is kritikusak önmagukkal szemben, néha a szurkolók és a média is túl nagy nyomást helyez, de majd a tétmeccsek lesznek fontosak” – mondta a csakfoci.hu alapján.
„Több fiatal labdarúgó is itt van velünk, nekik remek tapasztalat lesz az összetartás, ugyanakkor egyikük számára sincs garancia arra, hogy játszani fognak az előttünk álló meccseken, felnőtt válogatottságot senki sem kap ajándékba” – fejtette ki a belga tréner.

Hozzátette, azt már a bemutatkozásakor elmondta, nem varázsló, hogy egyik pillanatról a másikra minden jobb legyen, azonban szeretné, ha tovább fejlődne a csapata, ahogy az első és második meccsén történt.

(Forrás: csakfoci.hu / mlsz.hu)

(Havasi Zsolt)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás