promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Európa-liga: halálos precizitással hozta le a meccset az Atlético
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A találkozó első negyedóráját megnyomta a "hazai" francia csapat, azonban ezt az időszakot viszonylag könnyedén vészelte át a kiváló védelméről is ismert Atlético. A spanyolok fokozatosan átvették az irányítást és egy óriási francia védelmi hibát kihasználva Antoine Griezmann találatával megszerezték a vezetést. A félidő közepén az OM még nehezebb helyzetbe került, ugyanis sérülés miatt elveszítette csapatkapitányát, Dimitri Payet-ét.

A fordulást követően szinte azonnal megduplázta előnyét az Atlético, Griezmann második találata szintén egy csúnya labdaeladást követően született. Diego Simeone csapata - az argentin szakember csak a lelátón foglalt helyet eltiltása miatt - innentől kezdve még magabiztosabban futballozott és könnyedén őrizte előnyét.

A 81. percben csereként pályára lépett Kosztasz Mitroglu kis híján szorossá tette a hajrát, de fejese a jobb kapufáról kifelé pörgött. A hajrában még Gabi, az Atlético csapatkapitánya közel három év után újra gólt szerzett, ezzel beállította a 3-0-ás végeredményt.

Az Atlético 2010 és 2012 után harmadik alkalommal diadalmaskodott a második számú európai kupasorozatban. (MTI)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás