Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyar pókeres nevétől zengett a világ

Magyar pókeres nevétől zengett a világ

Sport & Szabadidő

Magyar pókeres nevétől zengett a világ

Sport & Szabadidő

Promotions 17:53
Györgyi Krisztián magyar, de már kint él Németországban. A nevét nem csak azért ismerte és szerette meg a póker világ, mert 700 játékos közül került a legjobb nyolc közé a döntő asztalra Európa legrangosabb pókerversenyén, hanem azért is, mert egyedi stílusa levett mindenkit a lábáról.

Olykor borzalmas lapok mellett tudott jól játszani és a blöffjeivel hatalmasakat kaszálni. A szinte leggyengébb indulólappal, a treff 7 és pikk 2-vel is tudott mit kezdeni a klasszikus káró ász és pikk király ellen. Az all-in bejött, és az ellenfelek csak néztek, hogy gyakorlatilag mi folyik az asztalnál és miket művel a magyar játékos, aki ezután le is pacsizott az ellenfelekkel. A kör máris bekerült a klasszikusok közé.


Krisztián teljesen átélte a játékot, olykor ugrándozott, ordibált, vagy meg is tapsoltatta magát, ha csinált valamilyen fantasztikus húzást. Nehéz nem kedvelni, még a kommentátorok is imádták, de talán jobb is, hogy nem tudták lefordítani mit mondott.

A magyar játékos az ötödik helyen végzett, amiért 184 ezer euró járt neki. Krisztián az európai pókersorozat (EPT) következő állomásán, Barcelonában is asztalhoz ül majd. (NSO; Torony)