promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvertük a letteket a vb-selejtezőn
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A két gárda eddigi hét meccsén ez volt a hatodik magyar siker. A mostani győzelemmel továbbra is harmadik helyen álló, de a vb-részvételt illetően reménytelen helyzetben lévő magyarok vasárnap az Európa-bajnok portugálokat fogadják a Groupama Arénában.

A csoportban az Andorra elleni sikerével százszázalékos teljesítménnyel első Svájcot már biztosan nem érheti utol a magyar válogatott, mely a második portugáloktól nyolc ponttal van lemaradva.

1. félidő:

6. perc: Varga bal oldali szabadrúgását követően Kádár 10 méterről a jobb alsó sarokba fejelte a labdát (1-0).
26. perc: Dzsudzsák jobb oldali szöglete után Szalai 5 méterről a lett kapu jobb oldalába fejelte a labdát, a kapus csak hozzáérni tudott (2-0).
40. perc: Korhut rossz hazaadására Freimanis csapott le, aki egyet tolt a labdán, majd 8 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (2-1).

2. félidő:

68, perc: Dzsudzsák jobb oldali szabadrúgása után Solovjovs fején csúszott meg a labda, amely így védhetetlenül vágódott a jobb sarokba (3-1).

Svájc és Portugália:

A svájciak hazai pályán Andorrát, a portugálok, szintén otthon, Feröer-szigetek legjobbjait győzték le. Utóbbi találkozón Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett, ezzel 14. gólját is megszerezte a selejtezősorozatban, amivel beállította a jugoszláv Predrag Mijatovic rekordját, amelyet az 1994-es kvalifikációban ért el. A Real Madrid négyszeres aranylabdás klasszisa pályafutása során 48. alkalommal, a válogatottban ötödször szerzett legalább három gólt, a nemzeti csapatban pedig már 78 gólja van, ezzel eggyel már a brazil legenda, a háromszoros világbajnok Pelé előtt van. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás