Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Djokovic idén már nem lép pályára

Djokovic idén már nem lép pályára

Sport & Szabadidő

Djokovic idén már nem lép pályára

Sport & Szabadidő

Promotions 14:56
Djokovicnak már Wimbledonban előjött a könyöksérülése, így Tomás Berdych ellen is kénytelen volt feladni a mérkőzést a negyeddöntőben.

A szerb teniszező rajongói nem fognak örülni, de Djokovic a hivatalos Facebook oldalán bejelentette, ebben az évben már biztosan nem fog pályára lépni, szóval hosszabb idő kell a felépüléséhez. Sokan úgy látják nem is baj, ha az egykori világelső kivesz egy kis pihenőt. Djokovic elmondta, hogy a könyökbántalmai már nemcsak szerválás, hanem a tenyeres ütések közben is zavarták.

A tizenkétszeres Grand Slam győztes sorozatban 51 ilyen típusú viadalon vett részt. GS-tornán csak a svájci Roger Federer mérkőzött meg többször, összesen 65 alkalommal. Ugyebár ha most nem jön közbe semmi, akkor a US Openen meglesz a 66.

Djokovic nélkül megint a két legendának, Federernek és Nadalnak lehet esélye az év utolsó GS versenyén. Elég belegondolni, hogy visszamentünk az időben és ebben az évben még csak ők nyertek GS-tornát, Federer ráadásul kettőt is. Murray nincs jó formában, így Djokovic visszalépésével ismét ők lesznek a favoritok. (Torony; NSO)