Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rosberg visszavonul a Formula-1-től

Rosberg visszavonul a Formula-1-től

Sport & Szabadidő

Rosberg visszavonul a Formula-1-től

Sport & Szabadidő

Promotions 13:47
Hétvégén szerezte meg első világbajnoki címét Nico Rosberg, aki döbbenetes módon a FIA bécsi díjátadóját megelőzően jelentette be, hogy visszavonul versenyzőként. „Különleges nap ez a számomra, de a trófea átvétele mellett egy más okból is. Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy bejelentsem: véget ért a Formula-1-es karrierem. Hat éves korom óta erről álmodtam, hogy világbajnok leszek, mindent elértem, amire csak gondolni tudtam, de mindent meg is tettem érte, és a szurkolók segítségével sikerült. Erre örökre emlékeznie fogok” – idézi a németet a formula.hu, ahol megemlítik, hogy Rosberg a második olyan versenyző, aki bajnoki cím után fejezi be karrierjét. Az első ilyet a legendás Alain Prost tette meg.
 
Nem tudni, hogy Rosberg akar-e máshol versenyezni, de egy biztos, az F1-et végleg otthagyja. Így el kell köszönnünk a már pikánssá vált Rosberg – Hamilton párharctól is.

Nehéz kérdés lesz, hogy az iszonyatosan erős Mercedes kit fog leigazolni pilótának Hamilton mellé. Ha egy rutinos pilótára esik a választás, akkor az egy teljesen új rivalizálást hozhat a jövőben.