promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a Bajnokok Ligája és az Európa-liga elődöntője
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bajnokok Ligája

A sorsolásnál Dejan Sztankovics segédkezett Giorgio Marchettinek az UEFA versenyigazgatójának. Itt eldőlt, hogy Manchester City–Real Madrid és Atlético Madrid–Bayern München párharc lesz az elődöntőben. Mind a két csapat kétszer-kétszer találkozott eddig egymással. Itt sokan Real Madrid – Bayern München álomdöntőt várnának, de ember legyen a talpán, aki megmondja, ki lesz a továbbjutó.

Első mérkőzések

Április 26., kedd: Manchester City – Real Madrid
Április 27., szerda: Atlético Madrid – Bayern München

Visszavágók

Május 3., kedd: Bayern München – Atlético Madrid
Május 4., szerda: Real Madrid – Manchester City

A döntő május 28-án lesz a milánói Giuseppe Meazza Stadionban.

Európa-liga

el1

Két nagy csapat igazán megszenvedett azért tegnap, hogy az elődöntőbe juthasson. A Liverpool otthon fogadta a Dortmundot és Klopp csapatának 3-1-ről kellett felállnia a padlóról. Ez sikerült is és 5-4-es összesítéssel jutottak tovább az angolok. Az Európa-liga mesternek is meg kellett szenvednie a továbbjutásért. 11-es párbaj döntött a Sevilla javára az Athletic Bilbao ellen. Itt is lehet álomdöntő a két nagy csapat között, de előtte még van egy feladat, túljutni az elődöntőn. Sahtar Doneck – Sevilla és Villarreal – Liverpool párharcokat sorsolta ki Alexander Frei.

Az első mérkőzésre április 28-án, a visszavágóra május 5-én kerül sor. A döntő május 18-án lesz a bázeli St-Jakob Parkban.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás