promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatérhet a tankolás a Forma-1-be
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Múlt nyáron, amikor a nagy 2017-es szabályváltoztatások tervezete kijött, még szó volt arról, hogy visszahozzák a Forma-1-be a tankolást, ugyanis az izgalmasabbá tenné a futamokat. A sok negatív vélemény miatt azonban elvetették az ötletet. Todt azonban kijelentette, hogy szó sincs arról, hogy az ötletet végleg elvessék, ugyanis a hétfői genovai gyűlésen újra át fogják beszélni a dolgot.

„Újra neki fogunk ülni a kérdésnek, miszerint jó-e az nekünk, hogy nem tankolunk futam közben” – nyilatkozta Todt a Reutersnek.

„Körülbelül 50 000 euróba kerülne, hogy újra visszahozzuk a tankolást, de ha ez jót tesz a show-nak, akkor abszolút nem nagy ár érte. Nem azt mondom, hogy vissza kell hoznunk, csak annyit, hogy beszélnünk kell erről is.”

Todt azonban reméli, hogy nem csak ezt a kérdést tudják majd helyrerakni, hanem a gyári csapatokkal is sikerül megegyezni annak érdekében, hogy olcsóbbak legyenek a motorok, vagy pedig legyen egy alternatív motorbeszállító.

„Úgy gondolom, hogy nagyon közel vagyunk a megoldáshoz. Remélem, hogy az embereket nem fognak elfogultan dönteni, mert ez az ő érdekük is. Mindannyiunk érdeke, hogy megegyezzünk.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás