promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A válogatott felszerelésgyártója egy különleges meglepetéssel készült a szurkolóknak, ők dönthetik el ugyanis, hogy milyen mezben szeretnék látni a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon a játékosokat. Az Adidas hazai képviselői úgy gondolták, ezzel méltó módon ünnepelnék meg az évek óta vágyott sikert. A piros hazai és a fehér idegenbeli szerelést illetően egyaránt kétféle verzió közül választhatnak a szurkolók. A tradicionális színvilágba nem nyúltak bele a tervezők és a klasszikus mez egy függőleges csíkos verzióval versenyzik majd. Egyértelműen a tradicionális mez is nagyon szép, és sokan azért döntenek amellett a szavazáson, mert ha már ennyi év után kint vagyunk, akkor csakis ebben díszelegjünk a tornán. A modernebb felfogású szavazók pedig magától értetődően azért szeretnék a csíkos mezt, mert akarnak látni valami újat a válogatotton.

mez1
Akik követik az Adidas munkáit, azok tudják, hogy mindig fantasztikus mezeket tervez a gyártó, és abban lehet van igazság, hogy a klubcsapathoz illik az újítás, míg egy válogatott inkább tartsa magát a hagyományokhoz. Ez mindenkinél szubjektív módon dől majd el, szerintünk semmi baj nincs a csíkos mezzel sem. Ám azzal is tisztábban kell lennünk, hogy az Adidas nem csak nekünk akar ennyire kedvezni, hanem magának is. Hogy ott vagyunk az Eb-n mi fog iszonyatosan megnőni hazai szempontból? Hát a mezeladás! A sportszergyártó marketingesei nem hülyék, eleve beszédtémát is generálnak a szavazással, és közben felmérik azt is, melyik mez fogyna jobban az üzletekben. 

mez2
A szavazást ide kattintva érhetitek el. A voksokat december 16 (szerda) éjfélig tudjátok leadni. Lehet nektek szükségtelen elmondani, de azt a képet lájkoljátok, amelyikre szavazni szeretnétek. Egyik ismerősöm úgy kezdte a dolgot, hogy belájkolta mindet :D mert azt hitte mind a két mezben toljuk majd. A másik nagy igazsággal zárunk, mindegy melyik mez lesz rajtunk, csak szép sikereket érjünk el benne Franciaországban!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás