promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasárnapi foci őrület
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ritka az olyan nap, amikor ennyi rangadó van a bajnokságokban egyetlen napon, és itt nem a Mezőkövesd – Kisvárda csúcstalálkozóra gondolunk. Hatalmas összecsapások lesznek az angol, spanyol, és német bajnokságban is. Mutatjuk mik ezek, és melyiket hol lehet nézni! A foci rajongók készítsenek be minden eleséget, italt, mozgó budit maguk köré, mert nem nagyon fognak felállni a televízió elől!



Everton – Liverpool (14:30; Digi Sport 1)


Meglepő, mennyire tiszteli egymást a két városi rivális, de ezt ma egészen biztosan félre fogják dobni. Az Everton 12, a Liverpool 11 ponttal áll a bajnokságban. Egyik csapat sincsen csúcsformában, vereségek, döntetlenek, győzelmek váltják egymást. Most kiderül mit tudnak egymás ellen kezdeni.

Arsenal – Manchester United (17:00; Digi Sport 1)

Wenger és van Gaal néznek majd egymással farkasszemet. A Unitednek azért kell nyernie, hogy visszaszerezze a Citytől az első helyet, az Arsenalnak pedig, hogy az MU sarkában maradhasson. De nem tépjük a szánkat, Sziki remek felvezetőt írt a meccsről, amit ide kattintva érhettek el!

Bayern München – Borussia Dortmund (17:30; Eurosport 2)

Mindig is rangadó volt, de a Dortmund ismét olyan formában van, hogy meglepetést is okozhat a két csapat összecsapása. A bajnokság jelenleg úgy alakult, hogy a Dortmund bukott pontot először, ráadásul kettő alkalommal egymás után. Idegenben és otthon is sikerült bekapni a döntetlent, így 4 pontos hátrányba kerültek a Bayernnel szemben, akiknek 7 meccsből 7 győzelem a mérlegük. Ez persze Lewandowski csúcsformájának is köszönhető. Kiderül mit hoz most a két német óriás csatája, amit biztosan nem érdemes kihagyni!

Atletico Madrid – Real Madrid (20:30; Sport 1)

Ha van olyan városi rivális, akik utálják egymást, mint a rossz pénzt, hát akkor ők azok! A sípszótól kezdve olyan feszültség van a pályán, hogy lándzsával lehet vágni az indulatokat a levegőben. Azt hihetnénk jóval nagyobb a pont különbség a két csapat között, de mindössze kettő. Ezt még tetézi, hogy ha valaki itt nyer, akkor az kihasználja a Barcelona tegnapi bukását, akik tegnap 2-1-re kaptak ki a Sevilla ellen idegenben. A döntetlen egyik alakulatnak sem jó, úgyhogy reméljük a meccs a gólokról fog szólni, és nem a szájkaratéról.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás