promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország – Románia – előzetes
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bernd Storck szövetségi kapitány együttese, amely jelenleg a harmadik, pótselejtezőt érő helyen áll, esetleges sikerével pontszámban utolérné a jelenleg éllovas riválist, egyúttal esélyt teremtene az egypontos hátránnyal második északíreknek, hogy visszavegyék a vezetést a csoportban, ha - a várakozásoknak megfelelően - győznek a Feröer-szigeteken. Amennyiben ez a forgatókönyv valósulna meg, akkor az északírek két ponttal előznék meg a magyar-román duót, de ha csak döntetlent érnek el, akkor mindhárom csapat 14 ponttal várná a folytatást.

A magyar vereség viszont jószerivel bebetonozhatja a harmadik helyet a csapatnak, ugyanis akkor három körrel a vége előtt a románoknak már hatpontos előnyük lenne, ráadásul az északírek is megléphetnének öt pontra feröeri győzelmükkel.

A magyar-román pontosztozkodás elsősorban az északíreknek kedvezne, mivel sikerrel átvehetnék a vezetést a románoktól, míg a magyarokat négy pontra leszakíthatnák a két csapat hétfői, belfasti mérkőzése előtt.

A csoport harmadik találkozóján két csalódott válogatott csap össze: a finnek a tavaly világbajnoki nyolcaddöntős, jelenleg viszont nyeretlenül sereghajtó, újabb kapitányváltáson átesett görögökhöz látogatnak.

dzsudzsi gera
F csoport, a 7. forduló (péntek) programja:

MAGYARORSZÁG-Románia, Groupama Aréna 20.45
Feröer-szigetek - Észak-Írország, Torshavn 20.45
Görögország-Finnország, Pireusz 20.45

A csoport állása:
csoport
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás