promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élőben néztük a Loki klubrekordját
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Amikor már a 12. percben 2-0-ra vezetett a hazai csapat, már sejtettük, hogy viszonylag könnyű meccsre számíthatunk. Ekkor még nem is sejtettük, hogy klubrekord lesz a vége, ugyanis a 9-2-es győzelmük annak számít. Korábban egy Intertotó-kupás 6–0 (a fehérorosz Dnyepr Mogiljev ellen) jelentette a csúcsot. A BEK/BL, UEFA-kupa/El, KEK trióban a Hajduk Split elleni 5–0-s diadal volt a Loki eddigi legnagyobb győzelme. Kilenc gólt legutóbb magyar kupacsapat (a BEK/BL-t, az UEFA-kupa/El-t és a már megszűnt KEK-et figyelembe véve) 2013 júliusában ért el: a Bp. Honvéd 9–0-ra mosta le akkor a Bozsik-stadionban a montenegrói Cselik Niksicset.

A hangulat frenetikus volt, ami annak is köszönhető, hogy a hosszú szünet után most tértek vissza a Debrecen ultrái a stadionba. Mondanunk sem kell, hogy nem választottak rossz meccset. A találkozóra a Campus fesztivál résztvevői is kíváncsiak voltak, akik megtöltötték a számukra fenntartott 2 külön szektort. 7-0-nál már jöttek a mosolygós arcok, pozitív fejcsóválással: „Ezt nem hiszem el!” Jöttek a poénok is: "Tök uncsi a meccs, már 3 perce nem volt gól."

Bár a hajrában is nyomott a Loki, a tízedik gól nem akart összejönni, a tízes viszont a Skontónak igen, már ami a játékosok számát illeti, hiszen Kovalovs második sárgája miatt társainál tíz perccel korábban mehetett zuhanyozni.

A stadionban a meccs után is hatalmas volt a hangulat, ahol a játékosok még a pályán maradtak és tettek egy szokásos tiszteletkört megköszönve a szurkolóknak a buzdítást.

Gólszerző: Tisza (7., 45.), Balogh N. (12.), Sidibe (29., 31.), Brkovics (54.), Szakály (54. – 11-esből), Bódi (58.), Castillion (70.), ill. Gutkovskis (59.), Rode (65.)

A Debrecen 11–4-es összesítéssel jutott tovább, ahol a norvég Rosenborg lesz az ellenfele.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás