Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Célok és célkitűzések - Bodnár Ákos

Célok és célkitűzések - Bodnár Ákos

Sport & Szabadidő

Célok és célkitűzések - Bodnár Ákos

Sport & Szabadidő

Promotions 08:08
Ígérem jó játék lesz!
Következő képen csináld!
1. Fő cél megfogalmazása és leírása!Fogalmazd meg neked mi az ideális állapot!Mindegy hova írod lapra vagy a laptopodba csak írd ki!
2. Majd fogalmazz meg több al célt és írd le!
3. Fogalmazd meg egészen részletesen akár napi teendőkre, programokra bontva  mit is kell tenned azért, hogy eljuss az apróbb céljaidhoz amik elvezetnek a főcélod felé. Fontos,hogy ezt is írd le valahová és tedd szem elé!

A sikeres és sikertelen embert azt különbözteti meg, hogy mindkettő elindul megvalósítani az álmait. Majd mindkettő elé az élet egy akadályt görget, ahol elesnek. A sikertelen ember feláll és egy másik célt tűz maga elé ki és a következő akadálynál természetesen újra elhasal és újabb és újabb célokat tűz ki viszont soha nem valósítja meg az álmát. A sikeres ember viszont feláll és leküzdve az akadályokat halad a céljai felé!  
O.K., de ezt hogyan tudja megcsinálni?

Ezzel az aprócska trükkel, hogy neki le vannak írva a céljai, álmai és nap mint nap rá tud nézni. Irányba van állítva a hajója és nem téríti le semmi. Viszont ha nem írod le honnan is tudnád,hogyan is tudnál ránézni merre kell tartanod?!

Még egy fontos dolog! Voltak már kudarcaid a diétádban? Nekem volt nem is egy. Inkább nem is gondoltam vissza rá mert megint egy rossz érzés kapott el,hogy fölösleges csinálni mert úgyse sikerül .Ilyenkor mindig mást hibáztattam vagy a körülményeket amiért nem sikerült. Elárulok nektek valamit. Azért amilyen helyzetben vagyunk csakis egy valaki a felelős az az ember pedig SAJÁT MAGAM!

Gondold ezt végig őszintén és rá fogsz jönni, hogy igazam van!Ez a felelősség. Nézz szembe a kudarcba fulladt diétáiddal és vizsgáld meg mi volt a kudarcod oka!Nem lesz könnyű,de a vége felemelő lesz. Amint meg találtad miért történt meg veled akkor azt meg is tudod oldani, ha akarod és már nem is lesz sikertelenség. Ez már rajtad áll.
Azt tanácsolom fogj egy tollat és mihamarabb írd ki magadból a céljaidat és nézz szembe a kudarcaiddal,amit meg fogsz tudni oldani!Ebben biztos vagyok!
A tanácsaimat követve lényegesen megnő az esélyed,hogy az akadályokat legyőzd és a céljaidat elérd!
Következő cikkemben az általános szabályokról fogok beszélni amit mindenkinek érdemes betartani azért hogy teste optimálisan működjön.
Legyen erőtök legyőzni az akadályokat!
Bodnár Ákos
https://www.facebook.com/gladiatorfood

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

Sport Cikkek
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!