promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szemrepesztően nehéz kvíz: minden magyar hallja, mégsem tudja

Szemrepesztően nehéz kvíz: minden magyar hallja, mégsem tudja

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions

10 kérdés, amit elvileg mindenkinek rá kellene vágnia, mégsem megy.

Új kvízünkben azt tesszük próbára, hogy mennyire is jó a hallásotok, és mennyire füleltek, ha mondjuk néztek egy szinkronos filmet. Merthogy hazánk is tele van jobbnál jobb szinkronszínészekkel, akiknek az a dolguk, hogy magyarul is élvezhető, szórakoztató legyen egy film. Ha csak néhány példát akarunk említeni, akkor ott van mondjuk Reviczky Gábor, mint Arnold Schwarzenegger magyar hangja, Gáti Oszkár, aki Sylvester Stallone-t szinkronizálja, vagy Pápai Erika, aki Jennifer Lopez-t szólaltatja meg már több, mint 25 éve.

Szóval ez most egy olyan kvíz lesz, amiben arra vagyunk kíváncsiak, hogy tudod-e, hogy a megnevezett 10 világsztárnak kik a szinkronhangjai. 10 kérdés, 10 fotó, és 2-2 válaszlehetőség lesz.

Az ember azt gondolná, hogy mivel a magyarok többsége magyarul néz filmeket, ezekre azonnal tudják a helyes válaszokat, de a teszt nehézsége igazából abban rejlik, hogy a megnevezett magyar szinkronszínészeket be tudjuk-e azonosítani. Hogy jól figyeltünk-e, amikor a stáblisták alatt megnevezték, hogy melyik színésznek ki volt a magyar hangja.

Kvízre fel!