promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehetetlennek tűnő kvíz: ki volt, Brad Pitt vagy Ben Affleck?
Borítókép:  Entertainment Tonight
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kire vonatkozik az alábbi 10 kérdés, kitalálod?

Van itt nekünk két hollywoodi szuperpasi, Brad Pitt és Ben Affleck, akit Magyarországon is sokan ismernek és szeretnek, de vajon akkor is felismernéd a rájuk jellemző dolgokat, ha összevegyítenénk őket egy kvízben. Most pont ez következik, lesz 10 kérdés, és nektek meg kell mondanotok, hogy az adott kérdés Brad Pittre vagy éppen Ben Affleck-re vonatkozik. De persze nem csak olyanokra kell számítani, hogy ki volt Batman, vagy ki játszott a Trójában.

Mindkettőjüknek van egyébként magyar vonatkozása, mert Brad Pitt forgatott már nálunk korábban, illetve egyszer szerepelt egy filmben Bruce Willisszel, amiben Semmelweisről mesélt; ugyanakkor voltak olyan pletykák, hogy legújabb, rekordbüdzséből készülő Forma 1-es produkciója miatt a Hungaroringre jön, de erről végül kiderült, hogy nem igaz.

Ben Affleck-nek pedig van egy harmadik neve, ami nem más, mint a Géza. Ezt azért adták neki a szülei, mert a szomszédjukban lakott egy jó barátjuk, akit Gézának hívtak, és aki holokauszt-túlélő volt. Ben Affleck az ő tiszteletére viseli a Géza keresztnevet, és bár sosem használja, azt tudja, hogy hogyan kell kiejteni.

Szóval ez most egy olyan kvíz lesz, amiben Brad Pittről és Ben Affleck-ről lesznek kérdések, és nem mindig lesz egyértelmű, hogy melyik a helyes válasz. De ha figyelmesen elolvastátok ezt a cikket, akkor máris 3 helyes választ könyvelhettek el magatoknak.

Fontos megjegyezni, hogy az egyik kérdésnél lesz egy magyarázat a válaszhoz, ezt manuálisan kell majd tovább léptetnetek.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás