promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A húsvét legnehezebb kvíze: 3 jó válaszért már jár a hallelujah
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 nehéz kérdés a húsvéti hosszú hétvégére.

Nagypéntek van, elkezdődött a húsvéti hosszú hétvége, ezért úgy döntöttünk, hogy egy olyan kvízt csinálunk most nektek, ami teljes mértékben Jézus Krisztushoz kötődik; pontosabban azokhoz a filmekhez, amik a Messiásról szólnak. A dolog viszont nem lesz egyszerű, mert most is rafinált kvízt raktunk össze.

Azt tudtátok például, hogy a Star Wars két színésze is volt korábban Jézus Krisztus; na de melyik filmben, és kicsoda? Mivel ez igen nehéz kérdés, és benne is van a kvízben, ebben legalább segítünk nektek: Kenneth Colley, aki A Birodalom visszavág-ban és A Jedi visszatér-ben volt Piett admirális, a Brian élete egyik jelenetében bújt Jézus bőrébe. Az Obi-Wan Kenobit játszó Ewan McGregor pedig Az utolsó napok a sivatagban című alkotásban alakította a Megváltót. És akkor még nem tettünk említést a Joker Oscar-díjas színészéről, Joaquin Phoenix-ről, aki ugyancsak volt korábban Jézus.

Igen nehéz kvízt raktunk össze, hiszen 10 színész fotója alapján kell megmondanotok, hogy melyik filmben játszotta Isten fiát. Ha láttad is az összes filmet, ami meg van nevezve a kvízben, biztos nem fogod mindet eltalálni - de próbálkozni azért lehet.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás