promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elmedermesztően nehéz kvíz: 0 jó válasz sem kizárt, 10/10 totál lehetetlenség
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés, de csak nagyon kevesen tudnak rájuk helyesen válaszolni.

Olvasóinkat egyszerűen képtelenség megfogni. Akármilyen nehéz filmes képkvízt csináljunk, vannak, akik képesek elérni a 10/10-et. Ugyebár közzétettünk hét elején egy ilyen kvízt, amiben az átlag eredmény 10/5 volt, szerdán már egy fokkal nehezebb tesztet csináltunk, de érdekes módon ott már 10/7 volt az átlag. Szóval most kétszer akkorát ugrottunk, és kétszer olyan nehéz kérdéseket állítottunk össze, hátha ez már tényleg jobban meg fogja dolgoztatni az agyatokat. Ismét a filmek vannak a középpontban, mégpedig azok, amiket 2007-ben mutattak be.

Íme a legutóbbi filmes képkvízünk:

10 kérdés, 10 film - ezúttal a 2007-ben bemutatott alkotásokat vettük elő. Izgalmas év volt az is, mutatjuk miért:

Ebben az évben mutatták be Michael Bay első Transformers-filmjét, és ekkor zárult le Gore Verbinski A Karib-tenger kalózai trilógiája, ami A világ végén alcímet kapta. 2007-ben továbbá bemutatták Jim Carrey hajmeresztő thrillerét, A 23-as számot, a Robert Downey Jr., Jake Gyllenhaal és Mark Ruffalo főszereplésével készült Zodiákus-t, illetve Jack Nicholson és Morgan Freeman egyetlen közös filmjét, A bakancslista című dráma-vígjátékot.

Szóval voltak izgalmas alkotások bőven, és ez még mindig csak 5 említett film 2007-ból. Találtok még párat a kvízben, de egyes kérdéseknél érdemes lesz majd alaposan átgondolni, mi is a helyes válasz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás