promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fogcsikorgatóan nehéz kvíz: 10/3 még összejöhet, de ennél jobbra ne számíts
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Piszok nehéz 10 kérdés, amikre nem is lehet mind helyesen válaszolni.

Az elmúlt napokban többször is megkaptuk az olvasóinktól, hogy túl könnyűek a délutáni kvízek. Ezek olyan tesztek voltak, amik filmekkel kapcsolatosak voltak. Most igyekeztünk úgy összeállítani a kérdéseknél a képeket, hogy azok ne legyenek túlzottan egyértelműek, persze így is vannak olyanok, amikre habozás nélkül rá tudtok majd bökni.

10 kérdés, 10 film - ezúttal a 2005-ben bemutatott alkotásokat vettük elő. Izgalmas év volt abból a szempontból, hogy több sikeres filmsorozat is indult vagy éppen zárult le közel 20 éve.

Ugyanis ebben az évben mutatták be George Lucas Star Wars III. epizódját, ami nemcsak az előzménytrilógia lezárása volt, de egyben a Lucas-féle mozifilmek utolsó darabja is. Ugyanakkor 2005-ben debütált a Narnia krónikái első része is, illetve Christopher Nolan Batman-trilógiája is ekkor indult hódító útjára.

Szóval voltak blockbusterek bőven, és ez még mindig csak 3 említett film 2005-ből. További hetet találtok majd a kvízben, de egyes kérdéseknél érdemes lesz majd alaposan átgondolni, mi is a helyes válasz.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás