promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Röhejesen könnyű kvíz: szégyen, ha 7 pontnál kevesebbet szerzel, ez nagyon alap
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sok nehéz kvíz után jöjjön egy valóban könnyű teszt, de ha ezen hasalsz el, az már kínos lesz.

Az elmúlt napokban nagyon sok nehéz kvízt raktunk össze, és meg is kaptuk néhány olvasónktól, hogy ilyen kérdésekre persze, hogy senki sem tud jól válaszolni, és elérni a 10/10-es eredményt. Legutóbb az a kvízünk akasztotta ki néhány olvasónkat, amit január 12-én, péntek délután publikáltunk; hozzá kell tenni, hogy ez tényleg nagyon nehéz volt.

Sokan azt hiszik, hogy ha egy kvíz nehéz, csak akkor nehéz benne jó eredményt elérni, pedig ez nem igaz. Ha egy kvíz röhejesen könnyű, akkor is könnyen lehet hibázni benne. Hogy hogyan? Hát úgy, hogy mondjuk az ember meg van róla győződve, hogy mi a helyes válasz, magabiztosan rábök még azelőtt, hogy kicsit alaposabban végig gondolná, aztán amikor jön a piros X, és meglátja, mi lett volna az igazi helyes válasz, a fejéhez kap, hogy "ja tényleg!".

Most pont erre fogunk játszani kicsit az alábbi kvízünkben, ami tényleg egy röhejesen könnyű teszt, ugyanis 10 olyan kérdést raktunk bele, ami úgymond alap. De pont azért, mert ilyen könnyűek a kérdések, könnyen el is lehet rontani őket. Most tehát jön egy könnyű kvíz, vegyes kérdésekkel.

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás