promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hónap legdurvább kvíze: 10/2-re már büszke lehetsz, 3 pontos eredmény ritkán születik
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kvíz november legdurvább tesztje.

Mostanában nagyon keresettek azok a kvízeink, amikben mindig egy bizonyos nappal kapcsolatban teszünk fel kérdéseket. Például megnézzük, hogy november 1-je még miről híres vagy emlékezetes a mindenszenteken kívül; tehát, hogy a történelem során milyen események voltak, amik éppen erre a napra estek.

Most jöjjön ismét egy ilyen kvíz - ezúttal olyan kérdésekkel, amik november 7-ével kapcsolatosak. Ez a tudásteszt mondhatni a hónap legdurvább kvíze, mert csupa olyan kérdés van benne, amik közül egyik sem esik bele a könnyű, de még a közepesen nehéz kategóriába sem.

Ez a 10 kérdés igen bonyolult és összetett, egyszerűen nincs olyan ember, aki fejből tudná mindegyikre a választ. 10/10-re tényleg csak az képes, aki elrontja a saját kvízélményét azzal, hogy kipuskázza a válaszokat, hogy aztán dicsekedjen a kommentszekcióban, hogy neki nemcsak 2, hanem maximális 10 pontot sikerült elérnie.

Szóval most jön 10 kérdés november 7-ével kapcsolatban: azt például tudtátok, hogy ezen a napon eretneknek minősítették és kiátkozták az egyházból I. Honoriusz pápát? Vagy azt, hogy ez a nap a magyar opera napja? Illetve, hogy II, Rákóczi Ferenc 1701-ben ezen a napon szökött meg bécsújhelyi börtönéből?

Fontos! A 9. kérdés szokás szerint egy igaz vagy hamis állítás lesz, de a válasz megadása után nem fog automatikus tovább menni az utolsó kérdésre, mert az állításhoz meg fog jelenni egy magyarázat is, Tehát ezt majd nektek kell tovább léptetnetek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás