promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hónap legnehezebb kvíze: 10/4 már szép eredmény, 5 jó válaszra kevesen képesek
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kvíz november legnehezebb tudástesztje, nem véletlenül.

Ismét egy igen nehéz kvízt hoztunk nektek, amiknek kérdései minden olyannak kapcsolatosak, amik november 2-án történtek. Azt mindenki tudja, hogy ezen a napon kinek van a névnapja, és hogy ilyenkor van halottak napja, de mi történt még ma - képletesen szólva.

Ha megnézzük a történelmet, nagyon sok jelentős esemény esett november 2-ára, például az utolsó Árpád-házi királyunk ekkor ajándékozta oda a feleségének Pozsony vármegyét, annak minden várával és területével együtt, vagy ezen a napon lett Truman az USA 33. elnöke, 23 éve ezen a napon érkezett meg a Nemzetközi Űrállomásra az első állandó személyzet, de még a TV2 is elindított egy új csatornát 11 éve, mégpedig a Super TV2-t.

Szóval bőven akadtak események, amik fontosak voltak a történelemben. Mi most erre alapoztuk a hónap legnehezebb kvízét - nem véletlen, hogy így kategorizáltuk be, hiszen tényleg elég nehéz kérdések ezek, de akik figyelmesen elolvassák a teszt előtt a felvezetőnket, azok máris elkönyvelhetnek maguknak 4 pontot.

10 kérdés, és mindegyikhez 3-3 válaszlehetőség; pontosabban csak majdnem mindegyikhez, ugyanis a kvíz végefelé lesz egy állítás amiről el kell dönteni, hogy igaz vagy hamis. Ezt érdemes majd figyelmesen elolvasni akár többször is, mert sokszor a legjelentéktelenebbnek tűnő, rövid szócskán múlik, hogy melyik a jó megfejtés.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás