promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Morfondírozós kvíz: igaz vagy hamis ez a 10 állítás?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igaz vagy hamis kvízünkben 10 elgondolkodtató állításról kell döntenetek.

Ezúttal egy kivételes kvízt hoztunk nektek, hiszen most nem kérdéseket fogunk nektek feltenni, hanem 10 állítást fogtok látni, nektek pedig egyetlen dologról kell döntenetek:

igaz vagy hamis?

Bizony, ez most egy hamiítatlan igaz vagy hamis-kvíz, amivel ugyancsak tesztelheted tudásodat, de most nem a megszokott kvízes formában.

Korábban Vágó István talált ki egy olyan műsort, ami a Story4-en futott, és amiben ugyancsak központi elemek voltak az igaz vagy hamis állítások. Talán néhányan még emlékeznek erre a műsorra: miután a három játékos közül eldőlt, hogy ki mehet át Vágóhoz a Gömbbe, és leült a kvízprofesszor elé, kapott 8 állítást, amikről el kellett dönteni, hogy igaz vagy hamis. Minél több helyes választ adott, annál több pénzt tudott szerezni.

Izgalmas és feszült játék volt ez, de korántsem volt már olyan sikeres, mint a Legyen Ön is milliomos.


Szóval mi most mondhatni erre a mintára hoztunk nektek egy kvízt, amiben 10 állítást fogtok látni, nektek pedig el kell döntenetek róluk, hogy igazak vagy hamisak. Jó lesz alaposan odafigyelni, mert néha csak egyetlen, jelentéktelennek tűnő szócskán múlik, hogy melyik a helyes válasz.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás