promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszaszámlálós kvíz: már 6 jó válasszal is profi vagy, 10-el pedig szuperzseni
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem elég pontosnak, de gyorsan is kell lenned ebben a kvízben.

Idejét sem tudjuk már, mikor csináltunk olyan kvízt, amiben volt visszaszámlálás. Egy időben csak olyan teszteket publikáltunk, amikben meg volt szabva, hogy mennyi idő alatt kell ki töltened. Ilyenkor azért ott van az emberben a stresszfaktor, hogy nem elég pontosnak, de gyorsnak is kell lennie, hiszen hiába tudja minden kérdésre a választ, ha összesen csak 2 perce van arra, hogy megfeleljen 10 kérdésre.

Most úgy döntöttünk, kicsit megidézzük ezt a korszakot, és ismét csináltunk egy visszaszámlálós kvízt, de nem kell megijedni, elsőre nem 1-2 percet fogunk nektek adni. Most lehet, kicsit túl is toltuk az időzítést, mert 600 másodpercet, vagyis 10 percet állítottunk be, szóval ha minden kérdésre is 1-1 percet szánsz, akkor is vígan be tudod fejezni; főleg, ha képben van ezekkel a filmekkel.

Bizony, most ismét egy filmes kvízt állítottunk össze nektek, mégpedig nem is akármilyet. Számtalan kiemelkedően jó filmrendező dolgozik manapság, és nemcsak Hollywoodban, hanem Magyarországon is. Persze a hollywoodi filmek jóval több emberhez eljutnak, hiszen azok egy gigantikus, beolajozott gépezet munkái, de ettől függetlenül ugyanúgy képviselnek értéket, mint bármi más - főleg, ha hatással vannak az emberre, és képesek belőlünk érzelmeket kiváltani.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani az alábbi 10 filmről, hogy ki rendezte őket?

Nem muszáj hatalmas filmrajongónak lenni ahhoz, hogy valaki jól teljesítsen, de az biztos, hogy nem árt, ha az ember rendelkezik egy bizonyos szintű filmes tudással.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás