promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: felismered a klasszikus rajzfilmeket egyetlen képről?
Borítókép:  Wallpaper Cave
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 híres rajzfilm, de felismered őket egyetlen képről?

Bár most is elég sok gyerekműsor és mesefilm készül, amiket a Minimaxon vagy a JimJam-en adnak, sokan azon a véleményen vannak, hogy az igazán jó rajzfilmeket az előző évezredben kell keresni. Tény, hogy a 2000-es évektől már másfajta rajzfilmek készültek, de sosem megy ki a divatból mondjuk a Vuk, a Micimackó, vagy a Frédi és Béni, csak hát a szülőtől függ, hogy milyen meséket kedveltet meg a gyerkőccel.

Mi most egy olyan kvízt hoztunk nektek, amiben a klasszikus rajzfilmeket vettük górcső alá: a Flinstone család, a Scooby-Doo, Az erdő kapitánya, és még hosszasan sorolhatnánk azokat a címeket, amik belekerültek ebbe a tesztbe, de az utolsó kérdésnél azért a felnőttekre is gondoltunk - ott ugyanis kifejezetten olyan rajzfilmre kérdezünk rá, ami nem a kisgyerekeknek készült.

10 klasszikus rajzfilm képét fogjátok látni, nektek pedig ki kell találnotok egyetlen képkockáról, hogy melyikről is van szó.

Ha gyerekkorodban sokat nézted ezeket, vagy a te gyerekeid, esetleg az unokáid ezeken nőttek fel, akkor kisujjból ki fogod rázni a helyes válaszokat, ha viszont teljesen ismeretlen előtted a rajzfilmek világa, akkor bizony bajban leszel; ebben az esetben tippelni leszel kénytelen.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás