promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nemzeti kvíz hazánk szépségeiről, mennyire ismered a hungarikum büszkeségeinket?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarország a csodák világa, ez vitathatatlan. Azonban ha túlnézünk a természeti adottságokon, akkor igazán fantasztikus épületekkel is találkozhatunk.

Gondolom nem jelentek ki nagyon földtől elrugaszkodott dolgot azzal, hogy minden embernek, aki itt él (vagy járt már itt) van kedvenc magyarországi épülete. Mindegy, hogy a főváros, vagy valamelyik eldugott kis helyes falucska, mindenhol találunk olyan épületet, ami feltölt minket energiával, lenyűgöz és gondolkozásra késztet. Mióta állhat ott? Ki építette? Hányal látták már, nézték, piknikeztek a tövében, sétáltak el mellette munkába menet? Ki dolgozott benne, vagy élt ott, kinek okozott bánatot, vagy szomorúságot?

Egy épület sosem csak egy épület. Egy épület életek summázása, lenyomata a múltnak és végtelen lehetőségeket rejt magában. Remélem ez a kvíz az izgalom mellett arra is jó lesz, hogy mindenki emlékezzen valami olyan csodára itt a magyar földön, ami kellemes pillanatokat okozott neki:

Ha megtetszett ez a virtuális kalandozás Magyarország meseszép helyszínein, akkor javasoljuk, hogy ezekbe a csodakvízekbe is nézzetek be:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás