promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 imádott sláger, de vajon meg tudod mondani az előadóikat?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindössze pár dal, amiket szinte biztos, hogy mindenki ismert - de vajon az előadóikat is?

Sokan vannak Magyarországon, akik szinte élni sem lennének képesek zene nélkül. Ez is bizonyítja, hogy a zene milyen nagy hatással van az emberek életére. Legyen szó akár egy bizonyos dal üzenetéről, vagy a dallamvilágáról, ha egyszer megfog minket, akkor onnantól kezdve már nem ereszt, és egy életen át a szívünkbe zárjuk, miután a fülünkön keresztül bemászott.

Mikor meghallunk egy igazi slágert, már az első pár másodperc után is beugranak az emlékek, amiket hozzá kapcsolunk, és pontosan ez adja meg egy szerzeménynek a különlegességét egy ember számára. Persze olyan is akad, hogy önmagában a dal annyira erős, hogy letaglóz minket, de az esetek túlnyomó részében általában tudunk a zenékhez párosítani egy embert, egy érzelmet, vagy bármit, ami örökké hozzánk köti azokat.

Alábbi kvízünkben összegyűjtöttünk 10 slágert, és meg kell mondani, hogy vajon ki, illetve kik az előadók – vannak magyar, illetve külföldi sikerdalok is, szóval jobb, ha erre mindenki felkészül.

Aki próbára szeretné tenni magát, az most megteheti ezzel az izgalmas kvízzel, ami után valószínűleg mindenki felmegy majd YouTube-ra, hogy meghallgasson a hatalmas slágerek közül párat:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás