promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olvasottak kvíze: könyvbeillő a tudásod, vagy inkább a könyvtárba száműznének?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olvasni jó dolog és a legtöbben szeretünk is. Na de ismered-e még a régi kötelező olvasmányok szereplőit, történeteit, ne talán címet? Derítsük ki!

Az a legnagyobb baj az olvasással, mint a testmozgással: a legtöbb fiatalnak az iskolában elveszik tőle a kedvét. Túl nehéz regényeket adnak fel, olyan életkorban, amikor még ennél jóval egyszerűbb dolgok megértése is gondot okoz. Én szeretek olvasni. A szüleim úgy vettek rá, hogy a kötelező olvasmányok mellett, amiket mindig elolvastam (egy kivétel van, de le se merem írni, hogy az a kötet nekem kimaradt) és emellé kaptam rengeteg életkoromnak megfelelő könyvet. Ami kisállatokról szólt, copfos lányokról és lázadó elsősökről. Aztán varázslókról és királylányokról, gonoszokról és jókról, egészen addig, amíg ki nem alakult az ízlésem és már magamtól is tudtam, de főleg akartam is könyvet választani.

Most letszteljük, hogy nektek mennyi iskolás olvasmány maradt meg, jó lesz egy kicsit visszaemlékezni arra, amikor még gondtalan gyerekként az olvasónapló volt az élet legnagyobb kihívása:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás