promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barbie kvíz: 10 érdekfeszítő kérdés a világ leghíresebb babájáról
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mozifilm előtt jöjjön egy 10 kérdéses kvíz Barbie-ról.

A napokban mutatják be a magyarországi mozikban az élőszereplős Barbie-filmet, amiben Margot Robbie és Ryan Gosling játssza a főszerepet. A világ leghíresebb babájának első példányát még 1959-ben adták ki, és 3 dollárért árulták.

Az első Barbie-nak még szőke és sötétbarna haja volt, illetve fekete-fehér csíkos fürdőruhája volt. Miután bemutatták, a rá következő évben 351 ezer darabot adtak el belőle.


64 év alatt már csaknem 200-féle Barbie-t dobtak piacra, és ennyi évet kellett várni arra, hogy élőszereplős mozifilm készüljön a legendás szőke babáról. A kritikusok már láthatták Greta Gerwig filmjét, és összességében pozitív véleménnyel vannak róla.

A történet: Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken. De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.


A mozifilm miatt úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy Barbie-kvízt, amiben 10 olyan kérdést fogtok találni, amiből összesen 10 érdekességet fogtok megtudni Barbie-ról és Ken-ről.

Ebben a tesztben egészen a kezdetekhez nyúltunk vissza, lesznek olyan kérdések, amikhez már ennek a cikknek a végigolvasása során kaphattok segítséget, de vannak olyanok is, amiket maximum betippelni tudtok majd.

Szóval gyerünk, induljon a kvízparti!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás