promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fülbemászó kvíz: 10 kérdésből legalább 7-re illene tudni a választ, neked menni fog?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy olyan érzésünk, hogy ezen a kvízen sokan remekül fognak teljesíteni.

A magyarok nagyon szeretik a zenét, hiszen rengeteg emlékünk kötődik egy-egy fülbemászó, számunka kedves dalhoz, ami már-már meghatározta életünk bizonyos szakaszait. Vannak olyan slágerek, amiket örökké hallgatni fogunk, és nem csupán a nosztalgia miatt, hanem azért is, mert igazán a lelkünkhöz szólnak, és olyan értéket képviselnek számunkra, hogy az egészen hihetetlen.

Akár magyar, akár külföldi előadók szerzeményeiről legyen szó, a zene mindig képes utat törni megának a szívünkben. Van, hogy azt se tudjuk, hogy egy világsztár éppenséggel miről énekel, de a hangszínes, és a dallamok elérik, hogy egyenesen a lelkünkben landoljon a dal – és ez bizonyítja leginkább, hogy milyen hatalmas erővel rendelkezik a zene, ami bizonyos szinten mindenkinek fontos.

Összeállítottunk egy kvízt, amiben 10 dalcímről kell megmondani, hogy vajon melyik előadóhoz tartoznak, kik tették azokat gigaslágerré – vannak magyarok, illetve külföldiek is a kvízben.

Aki szeretné próbára tenni a slágertudását, az most megteheti, és jó eséllyel kifejezetten remek eredményt fog elérni, ugyanis olyan ismert dalokat válogattunk össze, amiket nagyon szoktak szeretni az emberek:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás