promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: mennyit tudsz Szlovákiáról? 10 nehéz kérdés következik
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés következik a szomszédos Szlovákiáról.

Az elmúlt hetekben rengeteg vegyes kérdésből álló, illetve filmes kvízt tölthettetek ki, most egy kicsit változtatunk mindenen, és a nagyon széles perspektíva helyett szűkítünk. Egy országra korlátozunk le mindent, hogy aztán egy kicsit könnyebb helyzetbe kerüljetek, bár ez nem biztos jeleti azt, hogy könnyebb helyzetbe kerültök majd, de talán egyszerűbb lesz mjad gondolkodni ebben a játékban, ahol tehát szűkítettünk, de a 10 kérdésből álló tematika így is megmaradt.

Új kvízünkben országspecifikusak leszünk tehát, és most a Magyarországhoz szomszédos európai ország, Szlovákia következik, róla teszünk fel nektek 10 néhol egyszerűbb, ám a legtöbbször inkább nehezebb kérdést, hogy aztán szépen lassan elérjetek ak víz végére. A lényeg, hogy próbáljatok meg minél több helyes választ adni, hiszen minél magasabb pontszámot értek el, annál jobb eredményt értek el. A tudásteszt során időkorlátok nem lesznek most, ezért nem kell mindenáron gyorsan és figyelmesen válaszolni a kérdésekre, a kellő megfontolásra is van lehetőség.

Ne aggódjatok, ha nem tudjátok a választ minden kérdésre, ez egy tanulási lehetőség is. PRóbáljatok meg tippelni vagy logikusan gondolkodni.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás