promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: ha 10 kérdésből legalább 6-ra jól válaszolsz, akkor nem vagy egy elveszett ember
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán érdekes kvíz a kalandvágyóknak.

A földrajz egy olyan tantárgy, amit viszonylag sokan szeretnek, hiszen van benne egy bizonyos szintű kaland is. A térképet böngészve igazi felfedezőnek érezhetjük magunkat, aki az ujja hegyével bandukol kontinensek között, miközben meghódítja a különböző országokat – a szerencsésebbek pedig nemcsak a térképet bámulva jutnak el ezekre a helyekre, hanem a való életben is.

Általában hasznos tudásnak számít, ha tisztában vagyunk vele, hol vannak a különböző országok, merre helyezkednek el a kontinensen. Magyarként leginkább a szomszéd országokkal, illetve Európa országaival szoktunk legjobban tisztában lenni, hiszen fontos a tájékozottság, főleg a saját környezetünkben – persze a tudásunknak egyedül mi szabhatunk határt, senki más.

Vajon mennyire kened-vágod, hogy egyes országok melyik más országokkal szomszédosak? Be mered vállalni a 10 kérdésből álló kvízünket, hogy megtudd a választ?

Nem kell feltétlenül földrajz mágusnak lenni ahhoz, hogy 10/10-et hozzon az ember, de persze előnyt jelent. De persze azok se csüggedjenek, akiknek nem jön össze a jó pontszám, hiszen ebből a kvízből még tanulni is lehet:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás