promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elmehúzós nehéz kvíz: 5 jó válasszal már essze az átlag felett vagy
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felismered-e, hogy mit jelentenek ezek a szavak, amelyekkel sokszor találkozol a hétköznapokban?

Olyan szavakat hoztunk ebben az új kvízben/tudástesztben, amelyekkel tényleg szinte minden nap találkozhattok hazánkban, de ha nincs is így, ha véletlen el kell olvasni egy angol szöveget, akkor bizony ott tuti, hogy ezek szerepelni fognak benne. Lehet, hogy már előtte sokszor megesett veletek, hogy igazából ezeken a szavakon nemes egyszerűséggel átugortatok, amikor egy szöveget olvastatok, mivel úgy gondoltátok, hogy majd utánanéztek a jelentésüknek.

Dehát tudjuk, hogy ez utána sosem történt meg, és csak görgettétek magatok előtt a dolgokat, mint nagyon sok más ügy kapcsán. De most eljött a szembesítés napja, és reméljük, hogy tudjátok majd a helyes válaszokat.

10 angol szót hoztunk nektek, amelyekkel sokszor találkozhattok tehát a hétköznapokban, csupán annyi a feladatotok, hogy a jó válaszra koppintsatok némi gondolkodás után, ez annyira talán nem is nehéz feladat, viszont majd kiderül, hogy melyik okoz nehézséget, és melyik megy majd olyan könnyedén, mint kés a vajon. Tegyetek egy próbát, és persze a játék közben is már sok kiderül, hiszen a megfejtéseket láthatjátok rögtön.

Kvízre el!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás