promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 kérdésből kiderítheted, mennyire vagy tájékozott - Be mered vállalni?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindössze 10 kérdés, de vajon mennyit sikerül jól megválaszolni?

A magyaroknak mindig Magyarország a legszebb hely, de azért a legtöbb emberben benne van egy bizonyos szintű kalandvágy is, ami arra késztet minket, hogy egy időre felkerekedjünk, és világot lássunk. Ez teljesen természetes, nincs is ezzel semmi gond, hiszen minél többet tapasztalunk, minél többet látunk a világból, annál teljesebb képet kapunk arról, hogy milyen is különböző helyeken az élet.

A legtöbben egy kis kalandozás után visszatérnek Magyarországra, hogy beszámoljanak az élményeikről, és elmeséljék, milyen volt kint, külföldön, a messzi országokban. Szinte mindenki egyből a fővárosokkal kezdi a felfedezést, hiszen általában ezeken a helyeken összpontosulnak igazán az adott országokra jellemző dolgok, éppen ezért jó tisztában lenni azzal, hogy mi hol van.

Összegyűjtöttünk országokkal, és azok fővárosaival kapcsolatban 10 kérdést – már csak azt kéne megtudni, hogy vajon mennyire tudsz jó választ adni?

Nem kell hatalmas világjárónak lenni ahhoz, hogy valaki 10/10-et érjen el, de azért nem árt, az biztos. Ez a 10 földrajzi kérdésből álló kvíz nem csupán izgalmas, hanem még tanulni is lehet belőle – persze, ha valaki be meri vállalni:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás