promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlenkedősen nehéz kvíz: akár az összes válasz is tévútra mehet nagyon könnyen
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem lesz egyszerű a játék, pedig minden ismerős lesz, mégis megugorhatatlan akadályokat fogsz majd látni.

Róma vagy Nápoly, esetleg Bari?

Új földrajzi kvízünkben Olaszország tartományairól lesz szó, illetve azok központjairól is, nektek ezeket kell összeillesztenetek. De vajon miért is nehéz egy földrajzi kvíz? A földrajzi kvízek gyakran támaszkodnak részletekre és specifikus adatokra, amelyek megjegyzése nehezebb lehet, mint általános ismereteket. A földrajzi kvízek során gyors döntéseket kell hoznunk, mivel az idő korlátozott,

és néha megfelelő információ hiányában kell válaszokat adnunk.

Kicsit kevésbé ismert dolgok jönnek most majd, hiszen Olaszország tartományai nagyon kevésszer kerülnek elő majd a mindennapokban, viszont a városokat tuti, hogy ismerni fogjátok azonnal, már csak be kell lőni pontosan, hogy egy-egy város melyik tartomány központja. Kicsit támaszkodhattok majd előző tudásotokra is, ha térképen el tudjátok képzelni, hogy pontosan hol találhatók az adott városok és tartományok, úgy már bizony sokkal könnyebb lesz majd helyes válaszokat adni.

Tegyetek egy próbát, nézzétek meg, hogy mennyire vagytok jók, a végén pedig megkapjátok majd a bizonyítékokat is arra vonatkozóan, hogy hány pontot szereztetek a játék során, a 10 kérdés után.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás