promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokolian nehéz kvíz: ki a nagy-nagynéni, a koma és a sógor? Ezeket pedig illene tudni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ki neked a sógorod, és a dédszülőd? Vajon mind a 10 kérdésre tudjátok majd a helyes válaszokat?

A rokonsági fokok, a rokoni kapcsolatok és persze a rokonok életünk szerves részeit képezik, hiszen a mindennapokban is törődni kell velük. De biztos, hogy te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy valaki megkérdezte, de mégis mi a helyzet a sógoroddal, vagy hogy akkor most ki is neked a sógorod? Esetleg azt, hogy ki az unokaöcsünk vagy éppen az unokahúgunk, mi pedig hirtelen nem tudjuk a választ.

Vagy éppen az jöhet fel, hogy ki a mi nagynénink, de mégis ki az a koma, egyáltalán mi az a komaság? A régiek közül ugyanis az utóbbit még nagyon sokszor használják, és sokszor szóba is kerül. Új kvízünkben ilyen kis apróságokra hozunk példákat, hogy ti is kicsit jobban képbe kerüljetek ezzel kapcsolatban. Aztán az is simán megeshet, hogy a mind a 10 kérdésre azonnal és visszavonhatatlanul tudjátok majd a válaszokat a kérdésekre.

Ám.

Tuti, hogy lesznek majd oylanok is a felsorolásban, amelyeket majd most hallotok majd először. De így majd ezeknek a kilétére, jelentésére is sor kerül majd a tudásteszt végén, és biztos, hogy egy kcisit okosabbak lesztek majd.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás