promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: fejből kéne tudnia minden magyarnak, de sokan csak pislognak felette - te mennyire ismered a saját hazádat, menni fog a 10/10?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden magyarnak kötelessége tudnia ezeket a válaszokat.

Jöjjön most egy olyan kvíz, ami olyan kérdésekből épül fel, amire minden magyarnak illik, és kötelessége tudnia a válaszokat. Az alábbi tudástesztben 10 kérdést fogtok látni, amik Magyarországról szólnak.

Ezek a kérdések igen alapvető információk kis hazánkról, szóval az itt élők zömének elvileg akkor is tudnia kellene, ha álmukból felkeltik őket.

Persze lesz olyan, akinek nem fog sikerülni a 10/10, de azért érdemes tenni vele egy próbát; legrosszabb esetben új ismeretekkel fogtok gazdagodni, és újabb dolgokat fogtok megtudni Magyarországról.

Vigyázat! Ugyan csak 2-2 válaszlehetőség lesz, de akadnak olyan beugratós válaszok, amiknek könnyen be tudtok dőlni. Érdemes tehát résen lenni, és ha olyan kérdéshez juttok, aminél nem vagytok tuti biztosak a válaszban, akkor kicsit jobban gondoljátok át azt.

Ne olyan kérdéseket várjatok, hogy mi Magyarország fővárosa, vagy hogy hány kerülete van Budapestnek. Ugyan tényleg könnyű, alapvető kérdések lesznek mind a városokrül, mind a történelemről, de nem mindegyik olyan, amire rögtön rá tudjátok vágni a helyes választ.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás